Kystdage

Kystdage

Gode nordkystaftener - 17/6 2010

JuniOprettet af Henning Pedersen fre, juni 18, 2010 15:46:50

Normalt plejer mit kystfiskeri på denne tid af året kun at handle om decideret natfiskeri, hvor jeg fisker hele natten igennem. Men i år er det - som så meget andet - noget anderledes, for hvorfor holde sig oppe hele natten, når fiskene allerede er på banen om aftenen?

Frem mod solnedgang må man naturligvis trækkes med de mange hornfisk, der hele tiden piller i fluen, men når først ørreden hugger, er jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad der har taget fluen.
I går aftes var jeg dog i tvivl om dens størrelse, for den fulgte lidt for villigt med ind, men det viste sig at være en fin lille, tyksak på 45 cm, som vi skal nyde til aftensmad her i weekenden.

Flere andre fra min forening har haft gode fangster under aftenfiskeri her i juni og så længe vandet ikke er varmere, går det fint at fiske på min hjemlige kyst, som ellers mest indtages af de mange badegæster her om sommeren, og normalt er det mest om morgenen, man kan have vandet for sig selv.

Jeg fik kun den ene ørred. men der var mange at se. Det var dog de mange smolt, som er trukket ud her i foråret, der nu boltrer sig i det salte vand. De har heldigvis ikke fået smag for fluer og blink endnu, men sådan vil det ikke være, når vi når frem til august/september. Men godt der er så mange. Det lover godt for de kommende år.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Thomas Schreiber søn, juni 20, 2010 20:24:08

Hej Henning,


Jeg har prøvet at mailde dig, men jeg får den igen retur. Kan du prøve at sende mig en mail på thomas(a) mayfly dk. Har lige nogle sprøgesmål om grej til dig.


mvh

Thomas Schreiber