Kystdage

Kystdage

Husker du, så glemmer jeg alt - 26/3 2011

MartsOprettet af Henning Pedersen lør, marts 26, 2011 22:06:25

"Glemmer du, så husker jeg det ord for ord", sang Liva Weel for mange år siden. Jeg har det nærmest modsat: Det kan godt være du husker, men jeg glemmer det hele ;-)

Pudsig nok faldt jeg netop i går over en sang, hvis tema var genkendelig, omend det - forhåbentlig - ikke er helt aktuelt de førstkommende år, men ikke kan afvises på lidt længere sigt: "http://www.youtube.com/embed/9yN-6PbqAPM?rel=0"

Dagens kysttur var udset til at gå til en af pladserne i Isefjorden. Efter en kold morgen var solen kommet højt på himlen, og da vinden samtidig var svag, valgte jeg at satse på flyderingen og en plads i en lille vig, hvor ørrederne erfaringsmæssigt mødes om foråret for at æde rejer og børsteorm.

Tankerne gik i retning af at huske svømmefødderne og fangstnettet. Pumpen skulle også gerne med, da den ene ponton blev lappet i går, så hvis den nu manglede lidt luft. Solbriller og kasket var også vigtige at få med, den skarpe sol taget i betragtning. Det øvrige grej var jo i bilen efter sidste tur.

45 km og tre kvarter senere nåede jeg frem til pladsen, hvor forholdene så fine ud, omend der var rigelig mange andre på pladsen, men hva': Jeg kunne jo bare flyde væk fra flokken ;-)

Men så var det lige jeg opdagede den detalje, at baljen med waders og støvler ikke var kommet med i bilen.

Nå, det var så den tur. Efter tre kvarter mere i bilen var energien ikke til at drage afsted igen. Måske man skulle få lave en tjekliste til næste gang.

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Henning Pedersen man, marts 28, 2011 17:19:00

Hej Reinar

Det kan jeg - heller ikke - huske :-)

Mvh

Henning

Oprettet af Reinar man, marts 28, 2011 11:24:46

Hej Henrik - pudsigt nok synes jeg, at du har fortalt en lignende historie tidligere.

Men nej - det er nok en af mine egne erindringer.

Oprettet af Henrik Leth lør, marts 26, 2011 22:25:22

Velkommen i klubben - husk nu grejet når du kommer til Randers!