Kystdage

Kystdage

Sporene slettes

DecemberOprettet af Henning Pedersen lør, december 31, 2011 14:05:58

Havet sletter vore spor, men heldigvis har jeg fået glemt nogle her på bloggen, så jeg senere kan vende tilbage og se, hvad 2011 bød på.

Året har dog ikke sat så mange spor, som jeg kunne have ønsket. Dertil har andre opgaver taget for meget tid, og samtidig har det været en af dårligste sæsoner på kysten i de år, jeg har fisket. Jeg tror, man skal helt tilbage til midt i 90’erne for at finde tilsvarende. Dengang havde vi også flere meget kolde vintre i træk, og der er noget, der tyder på, at det har en afgørende negativ indvirkning.

Heldigvis havde jeg en uge på Grønland, som bød på så fint fiskeri, at man kunne leve højt på det flere måneder efter. Lige nu planlægger jeg en ny tur, men det er endnu usikkert, om det lykkes at samle et nyt hold. Ellers peger pilen på Lapland og noget godt tørfluefiskeri efter stalling.

En uges fiskeri på Bornholm i uge 7 er også skrevet i kalenderen, og hus og færge er på plads. De sidste par år har godt nok svigtet på klippeøen, men det har også været fiskeri i hård vinter med vandtemperaturer helt nede på frysepunktet. Som vinteren arter sig lige nu, er der heldigvis ikke udsigt til den form for vinter.

Alle bloglæsere ønskes et godt nytår med masser af gode ture og fangster.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Per Jacomo lør, december 31, 2011 15:33:49

Kære Henning - tak for året der gik og tak for dine oplevelser, som du delte og vi fik - året 2012 skal nok blive til et fiskegodt år, hvor vi alle stramme liner og på krogen fisken får.

Mit år 2012 er i første omgang planlagt til en 4 dages på Fyn med fluefiskekæppen, 1 uge i Gaula med nogle fra klubben (uge 24) og så smutter familien til Canada, hvor sønnen og jeg tager 4 fiskedage på Vancouver Island .. (nu, hvor vi alligevel er på de kanter). Så fiskeåret 2012 .. er godt i vej i tankerne.

Godt nytår til dig og dine Henning og til alle på siten - tight loops and lines - take care out there - 2012 er der lige om lidt :-)