Kystdage

Kystdage

Et lille rødt håb

FebruarOprettet af Henning Pedersen ons, februar 08, 2012 20:36:40
I begyndelsen af januar havde vi grøn vinter med dagtemperaturer omkring 5 grader, og der var absolut intet, der tydede på, at vi skulle få en rigtig kold vinter.

Så trods de sidste par års oplevelser med kulde og dårligt fiskeri på Bornholm, besluttede jeg at satse på endnu en vinterferie på klippeøen.

Denne gang kunne det bestemt ikke gå galt!

Jeg fik fat på min gode ven Anders, som bor i Arnager og har et fint sommerhus på Øster Sømark i gåafstand af en af de fine pladser. Vi fik lavet en aftale og færgebillet til nedsat pris og uden ret til afbestilling blev købt ..... og så kom kulden!

Siden har vi haft hård frost, og der har kun været blå farve på temperaturkurven, når man kiggede ind hos DMI. Samtidig er vandtemperaturen nu dykket ned på 1-3 grader, så det tegner ikke så godt.Men så for et par dage siden tændtes et lille rødt håb. Minsandten om der ikke var udsigt til dage, hvor temperaturkurven blev rød i det mindste i dagtimerne.

Den prognose holder heldigvis stadig, omend den kun lige netop sniger sig over frysepunktet.

I morgen begynder nedpakningen af udstyr, og lørdag går turen østpå med en lille forhåbning om at fange lidt havørreder. Det er efterhånden også længe siden.

Nå ja, jeg glemte lige en detalje: I nat lover de snestorm med kuling og fygning på Bornholm, så det er næsten, som det plejer at være.


Se bare dette billede fra forrige års tur:


  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Rune ons, februar 08, 2012 21:20:30

Hej Henning
jeg bliver lidt misundelig jeg elsker Bornholm og især når det er koldt, jeg har oplevet meget godt fiskeri på Bornholm i de kolde vintre vi havde i 80'erne, vi fiskede hovedsaglig i Salene Bugt og på kysten ved Årsdale, vi fiskede som bornholmerne med kølpirke og gerne lige i de områder hvor bølgerne knækkede.
håber du får en god tur med massere af flex på klingen
tænk positivt, det gir flere fisk!
Rune

Oprettet af Nicolai Kristiansen ons, februar 08, 2012 21:09:52

Hej


Vi er lige kommet hjem fra øen i Mandags. Vi var tre mand seks fiskedage vi fik 19 fisk, med den største på blanke på 2.6kg.


Se evt billeder med mere om turen her http://blog.hhsff.dk/#home


P.S husk det varme tøj


Knæk og bræk derovre


Med venlig hilsen Nicolai Kristiansen