Kystdage

Kystdage

En højere enhed

MartsOprettet af Henning Pedersen ons, marts 14, 2012 20:56:30

Der er dage, hvor det hele går op i en højere enhed ….. og så er der også nogle andre dage, der både mangler højde og enhed!

Sådan en dag var det i dag. Allerede i går blev vejrudsigten studeret nøje og med udsigt til en mulig frieftermiddag med sol og stille vind, var det svært at bevare pessimismen.
Planen var at forlade kontoret inden kl. 13 for lige at vende hjemme, skifte bil til den med flyderingen og alt det andet nødvendige udstyr, og inden kl. 14 ville de første fisk have taget fluen.

Kl. 12.45 fortalte en kollega, at vi var kaldt til et ”skal” møde kl. 15.15, så der røg den plan. En time senere var der tid til at ringe til Rino for lige at høre, om han havde været ude at fiske. Det kunne jeg jo sådan set godt have ladet være med, men måske kunne han fortælle, at jeg ikke var gået glip af noget den eftermiddag.
”Jeg har lige rundet ørred nummer 30”, fortalte han glad i telefonen og tilføjede, at det vilde fiskeri var ved at ebbe ud.

Kl. 15 blev mit møde aflyst! …… og en time senere lå jeg i flyderingen ude på fjorden, hvor der var ebbe. Og fiskeriet var bestemt også ebbet ud. En enkelt kontakt blev det til, inden jeg tog mig i, at jeg hele tiden rettede mig i sædet og sad lidt forkert. Det har jeg prøvet før, og årsagen gik også hurtigt op for mig: Jeg havde fået slagside på grund af en utæt højre ponton i flyderingen.

Og dermed sluttede så den fisketur. Oppe ved bilen talte jeg med nogle venner, der heller ikke havde fået nogen ørreder om eftermiddagen, og således opmundret kørte jeg hjem ;-)

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Rune tor, marts 15, 2012 10:18:18

Ja jeg ved hvordan det føles, jeg stødte til Frederik og Thomas her den anden dag og kom lige som dig for sent, men hvad sådan er fiskerlivet, selv om vi gerne vil så må vi jo bare indse at det ikke altid går som vi håber på, men hvad bare det er os der render ind i det gode fiskeri næste gang så gårdet nok .-)

Oprettet af Frederik ons, marts 14, 2012 22:52:43

Surt Henning, man skal sgu være heldig eller dygtig for at ramme de dage som Rino gjorde der, havde selv en fantastisk fjord tur i mandags... 8 på land, men rigtig mange kontakter og de tog kun helt ude i kastet og tog forsigtigt, så var svære at få kroget. Min makker fik 9 med de bedste på 2 og 2,2 (blankfisk). hele tiden fisk i overfladen gennem 4-5 timer, meget spændende, håber du rammer den!