Kystdage

Kystdage

Mange gedder og en modig havørred

FebruarOprettet af Henning Pedersen tor, februar 25, 2016 09:58:56

Vejrudsigten sagde sol, 4-5 grader og vestenvind på 6-8 msek, dog lidt stigende midt på dagen.
Vi var på det brakke geddevand kl. 9, og vinden levede helt op til forudsigelserne, ja faktisk lidt mere end det. Middelvinden var nok 8 msek, men vindstødende var temmelig kraftige, og det var hårdt arbejde at ro pontonbådene om på pladsen.

De første timer skete der ikke meget. Vi fik et par gedder hver, og da jeg satte i vandet igen efter en pause ved middagstid, var det med en forventning om, at vi nok ville stoppe hurtigt og komme hjem i varmen.

Men så begyndte de grønne bæster at vise tænder, og de næste timer havde vi rigtig mange gedder oppe til tandeftersyn. Som sædvanligt mest fisk på 60-80 cm.

Da vi sluttede kl. 14.30, havde jeg fået 20 gedder, men Rino havde fået 13. I tilgift sluttede han af med at fange en modig havørred, der havde vovet sig ind i geddevandet. Det overlevede den så heller ikke, men altså ikke på grund af gedderne.

Turen gav også en anden flot oplevelse. Kun et par hundrede meter fra mig gik havørnen ned mod vandet helt inde ved rørskovskanten og tog en fisk, som den dog slap igen. Derefter svævede den længe hen over området. Imponerende syn!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Kurt Johansen tir, marts 01, 2016 16:23:17

Hej Henning

Ja det kunne være sjovt at prøve en tur. Så ser frem til om du vil lære mig det på en tur i løbet af Marts måned.

Knæk og Bræk fra Kurt


Oprettet af Henning Pedersen søn, februar 28, 2016 15:44:13

I lige måde, Kurt.
Du må med på tandeftersyn en dag :-)

Oprettet af Kurt fre, februar 26, 2016 12:58:13

Hej Henning

Lyder som en god tur dig og Rino havde. Du får da GODT NOK sendt nogle gedder til tandlægen skal jeg love for :-). Hils Lene også - det var hyggeligt at se jer igen.

Hilsener Kurt