Kystdage

Kystdage

Kurts første på flue

MartsOprettet af Henning Pedersen ons, marts 23, 2016 20:21:17

Kurt hjalp mig med at fælde nogle træer i baghaven, og som tak aftalte vi, at jeg skulle guide ham på en geddetur til det sydsjællandske brakvand.
Da fiskeriet gennem lang tid har været bedst ud på eftermiddagen, havde vi ikke travlt med at komme afsted, og først lidt over middag lå vi ude på vandet i pontonbådene. Her mødte vi Rino, der netop havde fanget fire gedder.
Det varede heller ikke længe, før jeg fik ramt de første, og det gode fiskeri fortsatte frem mod kl. 15. Det plejer eller at være sådan, at sidste del af eftermiddagen har givet det bedste fiskeri, men denne dag var altså en undtagelse, for efter kl. 15 fik vi kun få fisk.
Sidst jeg guidede, fangede gæsten de fleste fisk, men sådan var det ikke med Kurt, der udviste en sjælden beskedenhed. Efter en times tid fik han hug, men den slog sig desværre af. Det gik heldigvis bedre med den næste, der kom sikkert ind til afkrogning og fotografering. Vi blev enige om, at det måtte være dagens største og helt sikkert den smukkeste. Og så var det jo hans første fluefangede gedde.

I forhold til skønheden fik den dog stærk konkurrence af en aborre, som blev den sidste fisk, jeg fangede denne dag.

Rino havde som sædvanlig gang i sine GoPros. Se resultatet her.  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Kurt Johansen ons, marts 23, 2016 22:04:55

Hej Henning

JA, MIN første fluegedde og DET var sgu ærlig talt sjovt. Samtidig en fornøjelse at opleve hvor dygtige du og Rino er blevet til fiskeriet i dette vidunderlige Nor.

Ca. 12 fisk til dig og vel ca. 10 fisk til Rino (lavt sat :-)) og kun 1,5 til mig, siger jo noget om at man er kommet ud med eksperterne :-), og jeg bukker i respekt for jer. Jeg fik ikke desto mindre en pragtfuld fiskedag - og lærerig - af dig i MEGET smuk uberørt natur, perfekt vejr efter mine ønsker og kors hvor jeg hyggede mig og nød pibekaffen i skivet :-). Samtidig glædede det mig at se jeres dejlige smil hvor i undte mig fisken, da den endelig viste mig nåde og huggede på DIN flue - en overraskende flot og i pæn størrelse gedde som der var fuld knald på. MIN dag VAR dermed reddet :-) og jeg vil mindes denne fiskedag som en af de specielle som ovenikøbet sluttede med et godt måltid mad sammen med dejlige Lene. Tak, Henning.

Al knæk og bræk til jer fremover fra

Kurt